!-- Facebook Pixel Code -->

Mindfulness i naturen

Att utöva mindfulness i naturen är helt underbart och energigivande. Mycket forskning visar på hälsobringande effekter av att vara närvarande i naturen. Under min utbildning att leda mindfulness i naturen upptäckte jag att detta var ett nytt sätt att vara närvarande  riktigt i naturen.

Varför Mindfulness i naturen?

Det har skett en hel del forskning om vad som händer med oss när vi vistas i naturen. Kort sagt så är det lättare att öppna upp för våra sinnen i naturen och den väcker vår nyfikenhet och förundran. Naturen hjälper oss att må bättre, att känna oss gladare och mer hoppfulla. Det är lättare att vara närvarande och vila i nuet, vad du än har med dig i din mentala ryggsäck som tynger och oroar.

Några exempel på vad vi fyller på med genom Mindfulness i naturen är:

  • Mental återhämtning
  • Ökad känsla av lycka, glädje och livskraft
  • Förebyggande och minskning av stress
  • Bättre minne, uppmärksamhet och kreativitet

Vill du också prova på?

Jag har introkurser i Mindfulness i naturen med jämna mellanrum för max 10 personer. Turen är på tre timmar  i Pildammsparken. Priset är 400 kr. Vi träffas utanför Souly Yous klinik på Roskildevägen 5.

Kommande datum för mindfulness i naturen läggs upp här.

Är ni ett gäng som tillsammans vill prova på Mindfulenss i naturen? Hör av er så anpassar jag längd, datum, innehåll och plats efter era behov och önskningar.

Kom ihåg att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för Mindfulness i naturen!

Anmäl genom att maila mig christina@soulyyou.com. 

Kontakta Souly You

Telefon: 0762 – 00 70 41
Mail: christina@soulyyou.com
Adress: Sergeantgatan 40, 212 33 Malmö

Så här möter Souly You dig

  • Personligt möte hos Souly You eller annan överenskommen plats
  • Telefon
  • Messenger
  • Skype

Alla formerna är lika verkningsfulla!

Är du intresserad av att själv utbilda dig på Mindfulnesscenter till Mindfulnessinstruktör? Då kan du få 10% rabatt när du anmäler dig via denna länk och anger rabattkod: utb-CHRISTINATUNESTAL10