!-- Facebook Pixel Code -->

Medveten närvaro

dags att sluta stressa

Vad kul att du har bestämt dig att det är dags att sluta stressa! Du är förmodligen trött på att sova dåligt, känna dig otillräcklig, energilös och pressad. Samtidigt tänker du kanske att du varken orkar eller hinner med en sak till just nu. Det är precis när vi känner såhär som det verkligen är dags att sluta stressa! Souly You har allt du behöver för att lyckas vända din negativa stress till en positiv kraft. Så det är verkligen dags att sluta stressa, ta det första steget idag! Rest is more!

”Rest is More” – Återhämtning i medveten närvaro är en kraftfull nyckel till personlig utveckling. Det finns inget perfekt tillfälle när du känner att nu, nu är det dags att sluta stressa, utan det är du som får göra tillfället perfekt genom att bestämma dig för att bryta din negativa stresspiral. 

Vad gör du idag för att stoppa din negativa stresspiral? 

Du får lära dig kraftfulla verktyg som du kan använda i vardagen för att hantera din negativa stress så att du kan må och fungera bättre i livet.

Nu är det dags att sluta stressa och föra in mer energi, lugn, glädje och leva ditt liv fullt ut med livskvalité. Är du företagare, ledare eller medarbetare? Souly You erbjuder programmet Mindfulness på arbetsplatsensamarbete med Mindfulnesscenter AB.

Kontakta Souly You

Telefon: 0762 – 00 70 41
Mail: christina@soulyyou.com
Adress: Roskildevägen 5, 211 47 Malmö
Sommaradress: Sergeantgatan 40, Malmö

Så här möter Souly You dig

  • Personligt möte hos Souly You eller annan överenskommen plats
  • Telefon
  • Messenger
  • Skype

Alla formerna är lika verkningsfulla!

Är du intresserad av att själv utbilda dig på Mindfulnesscenter till Mindfulnessinstruktör? Då kan du få 10% rabatt när du anmäler dig via denna länk och anger rabattkod: utb-CHRISTINATUNESTAL10