!-- Facebook Pixel Code -->

Medveten närvaro

Fungera och må bättre

Vad kul att du har bestämt dig att det är dags att må och fungera bättre i livet! Du är förmodligen trött på att sova dåligt, känna dig otillräcklig, energilös och pressad. Samtidigt tänker du kanske att du varken orkar eller hinner med en sak till just nu. Det är precis när vi känner såhär som det verkligen är dags att göra något annorlunda! Souly You har allt du behöver för att lyckas vända din negativa stress till en positiv kraft. Så gör detta till rätt tillfälle att ta det första steget idag! Rest is more!

”Rest is More” – Återhämtning i medveten närvaro är en kraftfull nyckel till personlig utveckling. Det finns inget perfekt tillfälle när du känner att nu, nu är det dags att sluta stressa, utan det är du som får göra tillfället perfekt genom att bestämma dig för att bryta din negativa stresspiral. 

Vad gör du idag för att stoppa din negativa stresspiral? Träna dig till mer balans i vardagen.

Du får lära dig kraftfulla verktyg som du kan använda i vardagen för att hantera din negativa stress så att du kan må och fungera bättre i livet

Nu är det dags att genom mer medveten närvaro föra in mer energi, lugn, glädje och leva ditt liv fullt ut med livskvalité.

Är du privatperson, företagare, ledare eller medarbetare?

Souly You erbjuder flera program för privatpersoner,  och program anpassat för arbetsplatser ”Mindfulness på Arbetsplatsen” 

Mindfulness i Naturen hålls  både för privatpersoner och företag.

Jag är utbildad av Ola Schenström som grundat  Mindfulensscenter. Jag är Mindfulnessinstruktör steg 2 med flera påbyggnadskurser.

I samarbete med Mindfulnesscenter AB.

Kontakta Souly You

Telefon: 0762 – 00 70 41
Mail: christina@soulyyou.com
Adress: Sergeantgatan 40, 212 33 Malmö

Så här möter Souly You dig

  • Personligt möte hos Souly You eller annan överenskommen plats
  • Telefon
  • Messenger
  • Skype

Alla formerna är lika verkningsfulla!

Är du intresserad av att själv utbilda dig på Mindfulnesscenter till Mindfulnessinstruktör? Då kan du få 10% rabatt när du anmäler dig via denna länk och anger rabattkod: CHRISTINATUNESTAL