!-- Facebook Pixel Code -->

Souly You – för din hälsa

Din Förändringspartner för ett liv i medvetenhet

Anlita Souly You för önskat resultat!

Coaching på djupet

Jag tyckte du träffade rätt på alla punkter och jag packade mig med lätthet därifrån och känner ännu att orden verkar.
– Hans

Coachar med glimten i ögat

Jag är imponerad av Christina Tunestål i hennes roll som coach och vägledare. Hennes raka fråga: Vad är det värsta som kan hända? är bara ett exempel på hur hon professionellt och med till synes enkla medel kan få andra att komma till insikt om att förändringar är möjliga och att svaren ligger inom räckhåll, inom oss själva. Jag upplever också att hon coachar med glimten i ögat. Även obekväma ämnen känns på något vis lättare att ta upp i ett sådant forum. Samtalet faller inte till marken och orden blir inte hängande i luften utan följs upp direkt och med lätthet av Christina.  Christina har även skapat en behaglig samtalsmiljö i sitt mottagningsrum. Fåtöljerna är bekväma, kaffet vällagat och parkeringen utanför huset gratis.
– Privatkund som driver företag

Från negativ till förväntansfull, på nolltid

“Mina upplevelser av coachningen har varit över förväntan! Jag ville bli motiverad att träna min kropp och blev förvånad över hur snabbt jag kunde ta till mig metoderna och de verktyg som Christina introducerade. Att det går att vända ett negativt synsätt till positiva förväntningar på så pass kort tid var en glad överraskning! Jag, som aldrig sprungit ett lopp och absolut inte ser mig som hurtbulle och motionär, satt plötsligt och planerade mitt deltagande i Vårruset, ett 5-kilometerslopp! Det var en ganska märklig upplevelse, och visade mig kraften och betydelsen av delmål och målbilder. Efter ett par sejourer kändes det som loppet var under kontroll, och mitt underliggande mål (som jag inte ens varit medveten om) poppade upp. Vad jag egentligen planlade, var att hitta ett friare förhållningssätt till en person i mitt liv som har haft stor betydelse för mitt lugn och välbefinnande. Att jag varseblev detta under coachningen, att problematiken kom upp till ytan, är nog det mest oväntade resultatet av min coachning. Hur det gick i Vårruset? Klart godkänt för att vara mig, så målgången blev precis lika triumfartad som jag hade visualiserat den.  Att jag dessutom gick ner 3 kilo som ett resultat av träningen är ren bonus!
– Företagare 

Kompetenshöjande arbete med konkreta resultat över 5 månader

Samarbetet med Christina Tunestål har varit utvecklande och positivt. Christina har förmåga att också trycka på de känsligare och svårare punkterna och områden för att därmed skapa reflektion och inåtperspektiv som sedan följs av progression. Christina Tunestål har i sitt arbete på Anneroskolan och Borggårdsskolan arbetat såväl i stor grupp som en till en.Christina Tuneståls arbete gällande vår kompetensutveckling med ledarskap som fokus delades in i tre faser: gemensam ingång kring trygghet, studiero och ledarskap; observation; genomgång av observation och utvecklingsmöjligheter. Vår gemensamma ingång med arbetet alla tillsammans upplevdes som kreativt, eftertänksamt, konkret och precist. Vi hade gemensamt flera stenar att “vända på”, reflektera vid och arbeta för utveckling kring. Observationerna gav konkret resultat och intressant att få ta del av era observationer och fingertoppskänsla vid vilka som faktiskt har ett försteläraruppdrag. Detta blev ett kvitto för såväl er kompetens som vår egen. Efter observationerna och er genomgång av dessa sammanställde vi sedan ett material att fortsätta vårt arbete kring. Detta gjordes under en studiedag och vi upplevde att det var såväl enkelt och självklart men också svårt att arbeta med inåtperspektivet för att bli än vassare i sitt läraruppdrag.
– Cecilia Dufwa, Rektor Anneroskolan och Borggårdsskolan i Staffanstorps kommun
 

fingertoppskänsla

Stort och varmt tack för Er insats och ert fina kompetenshöjande arbete hos oss på Anneroskolan och Borggårdsskolan. Det har gett fina avtryck och kring några av våra lärare har vi efter Er återkoppling kunnat ta ytterligare steg mot god progression.
– Rektor Cecilia Duwfa

 

Kontakta Souly You

Telefon: 0762 – 00 70 41
Mail: christina@soulyyou.com
Adress: Roskildevägen 5, 211 47 Malmö