!-- Facebook Pixel Code -->

Referenser

Så här säger de som tagit hjälp av Souly You

Fingertoppskänsla

”Stort och varmt tack för Er insats och ert fina kompetenshöjande arbete hos oss på Anneroskolan och Borggårdsskolan. Det har gett fina avtryck och kring några av våra lärare har vi efter Er återkoppling kunnat ta ytterligare steg mot god progression.”
– Rektor Cecilia Duwfa

Kompetenshöjande arbete med konkreta resultat över 5 månader

”Samarbetet med Christina Tunestål har varit utvecklande och positivt. Christina har förmåga att också trycka på de känsligare och svårare punkterna och områden för att därmed skapa reflektion och inåtperspektiv som sedan följs av progression. Christina Tunestål har i sitt arbete på Anneroskolan och Borggårdsskolan arbetat såväl i stor grupp som en till en.Christina Tuneståls arbete gällande vår kompetensutveckling med ledarskap som fokus delades in i tre faser: gemensam ingång kring trygghet, studiero och ledarskap; observation; genomgång av observation och utvecklingsmöjligheter. Vår gemensamma ingång med arbetet alla tillsammans upplevdes som kreativt, eftertänksamt, konkret och precist. Vi hade gemensamt flera stenar att “vända på”, reflektera vid och arbeta för utveckling kring. Observationerna gav konkret resultat och intressant att få ta del av era observationer och fingertoppskänsla vid vilka som faktiskt har ett försteläraruppdrag. Detta blev ett kvitto för såväl er kompetens som vår egen. Efter observationerna och er genomgång av dessa sammanställde vi sedan ett material att fortsätta vårt arbete kring. Detta gjordes under en studiedag och vi upplevde att det var såväl enkelt och självklart men också svårt att arbeta med inåtperspektivet för att bli än vassare i sitt läraruppdrag.”
– Cecilia Dufwa, Rektor Anneroskolan och Borggårdsskolan i Staffanstorps kommun

Coaching på djupet

”Jag tyckte du träffade rätt på alla punkter och jag packade mig med lätthet därifrån och känner ännu att orden verkar.”
– Hans

Coachar med glimten i ögat

Jag är imponerad av Christina Tunestål i hennes roll som coach och vägledare. Hennes raka fråga: Vad är det värsta som kan hända? är bara ett exempel på hur hon professionellt och med till synes enkla medel kan få andra att komma till insikt om att förändringar är möjliga och att svaren ligger inom räckhåll, inom oss själva. Jag upplever också att hon coachar med glimten i ögat. Även obekväma ämnen känns på något vis lättare att ta upp i ett sådant forum. Samtalet faller inte till marken och orden blir inte hängande i luften utan följs upp direkt och med lätthet av Christina.  Christina har även skapat en behaglig samtalsmiljö i sitt mottagningsrum. Fåtöljerna är bekväma, kaffet vällagat och parkeringen utanför huset gratis.”
– Privatkund som driver företag

Från negativ till förväntansfull på nolltid

”Mina upplevelser av coachningen har varit över förväntan! Jag ville bli motiverad att träna min kropp och blev förvånad över hur snabbt jag kunde ta till mig metoderna och de verktyg som Christina introducerade. Att det går att vända ett negativt synsätt till positiva förväntningar på så pass kort tid var en glad överraskning! Jag, som aldrig sprungit ett lopp och absolut inte ser mig som hurtbulle och motionär, satt plötsligt och planerade mitt deltagande i Vårruset, ett 5-kilometerslopp! Det var en ganska märklig upplevelse, och visade mig kraften och betydelsen av delmål och målbilder. Efter ett par sejourer kändes det som loppet var under kontroll, och mitt underliggande mål (som jag inte ens varit medveten om) poppade upp. Vad jag egentligen planlade, var att hitta ett friare förhållningssätt till en person i mitt liv som har haft stor betydelse för mitt lugn och välbefinnande. Att jag varseblev detta under coachningen, att problematiken kom upp till ytan, är nog det mest oväntade resultatet av min coachning. Hur det gick i Vårruset? Klart godkänt för att vara mig, så målgången blev precis lika triumfartad som jag hade visualiserat den.  Att jag dessutom gick ner 3 kilo som ett resultat av träningen är ren bonus!”
– Företagare 

Värk i arm och rörelsebegränsningar

”Christina är kompetent och ger en trygg inramning i behandlingen. Kraniosakral behandling hjälper bl.a. din kropp att läka själv och av erfarenhet efter fem behandlingar känner jag att det är precis vad som hänt. Kan verkligen rekommendera Christina och Souly You!”
– Kristina

Rörligare, avslappnad och energifylld

”Har varit hos Christina med jämna mellanrum och min korsrygg som lagt sig snett i flera års tid ligger numera rätt och verkar dessutom hålla sig rätt. Känner mig överlag rörligare och tycker att denna formen av terapi gör mig avslappnad men ändå energifylld. Hade även tinnitus efter väldigt liten whiplash för en tid sedan, men ändå. Den försvann.”
– Jenny

Slipper ryggont

”Souly You erbjuder kraniosakral terapi som är mycket verkningsfullt vid många typer av besvär. Jag har till exempel själv blivit av med ryggont.”
– Per

Helt fantastisk behandlingsform

”En helt fantastisk behandlingsform tycker jag. Har under våren/sommaren fått fyra behandlingar. En hög stressnivå med känningar i hjärtat när det var som värst försvann med bara en behandling. Ett stukat knä från i höstas som inte gått att böja helt för att det var fortsatt svullet har läkt ut och blivit som förut. Gamla skador och ställen med värk i höfter och rygg kommer upp igen och läker ut. Jag känner mig starkare och mer stabil, och samtidigt mer harmonisk. Tack Christina!”
– Mattias Svensson

Rekommenderas varmt

”Rekommenderar jag varmt! Sakrokranialterapin hos Christina har gjort min besvärliga rygg mjuk och ännu mer hanterbar. Kroppen svarar ännu bättre på Pilates och mindfulness nu. Kan göra så mycket mer och har återhämtar mig fort när jag gjort för mycket. Tack Christina!”
– Nanette Jonsson