!-- Facebook Pixel Code -->

Hälsa och livskvalité by Souly You

Dags att må och fungera bättre i livet?

Dags att må och fungera bättre i livet?

Då kan denna blogg vara till nytta för dig! Min avsikt är att dela med mig av aktuell forskning och information om hur vi fungerar, ge dig verktyg och förslag om hur man kan använda dem i sitt liv. Detta kommer att ge dig bättre...

I princip allt går att träna! Utmanande tanke?

Sånt nonsens är inte möjligt! Det är en tulipanaros kanske du tänker? Jag tyckte själv detta var knepigt och utmanande i början innan jag förstod mer om hur vi fungerar och slutade döma mig själv för de tankar och känslor jag hade. När jag studerade, mental träning...

Souly You

Besöksadress: Roskildevägen 5, Malmö
Telefon: 0762 – 00 -70 41
Mail: christina@soulyyou.com
Bokadirekt