!-- Facebook Pixel Code -->

Mindfulness på arbetsplatsen

optimal stress och prestation

Förändringstakten och tempot i dagens samhälle är högt och vi människor kan genom träning som går att integrera i vardagen stärka vår hälsa och samtidigt vara produktiva. Stress och god prestation är inte motsatser. Det går att undvika ohälsosam och hindrande stress och samtidigt öka arbetsglädjen och effektiviteten.

Lösningen ligger i att kunna växla spänningsnivåer till vad olika uppgifter och aktiviteter kräver, varken mer eller mindre. Ni på er arbetsplats kan träna er till att uppnå optimal stress och prestation till vad varje situation kräver vilket leder till arbetsglädje, välbefinnande och bättre produktivitet. Ökad arbetsglädje och effektivitet får ni genom återhämtning och fokusering. 

”Rest is More” – Återhämtning i medveten närvaro är en kraftfull nyckel till en hållbar arbetsplats. Det finns inget perfekt tillfälle när ni känner att nu är det dags att sluta stressa, utan det är ni som får göra tillfället perfekt genom att bestämma er för att bryta den negativa stresspiralen. 

Vad gör ni idag för att utveckla och behålla arbetsglädjen, samarbetet och effektiviteten på er arbetsplats

Jag erbjuder Mindfulness på arbetsplatsen där får ni, både ledare och medarbetare, lära er kraftfulla verktyg som ni kan använda i vardagen för att hantera er negativa stress, stärka fokus, arbetsminne och produktivitet så att ni kan må och fungera bättre på er arbetsplats. 

Nu är det dags att sluta stressa på er arbetsplats och använda optimal stress och prestation för hållbar arbetsglädje och produktivitet. Titta på produktbladet för Mindfulness på arbetsplatsen och kontakta mig så kommer jag ut och berättar mer.

Kontakta Souly You

Telefon: 0762 – 00 70 41
Mail: christina@soulyyou.com
Adress: Sergeantgatan 40, 212 33 Malmö

 

Jag är diplomerad Mindfulnessinstruktör steg 2 med flera påbyggnadskurser och samarbetar med Mindfulnesscenter AB som är grundat av  min lärare dr Ola Schenström, en av de ledande experterna på Mindfulness i Sverige. Från forskning till praktisk användning för ökad livskvalitet.