!-- Facebook Pixel Code -->

Souly You – för din hälsa

Din Förändringspartner för ett liv i medvetenhet

Jag behandlar utomhus och online för optimalt smittskydd!  

Jag ger för närvarande kraniosakral behandling på Sergeantgatan 40 utomhus och insynsskyddat. Det finns möjlighet till behandling på terrass under markis om vädret kräver det. Du kommer med egen filt och har ytterkläder på under behandlingen. Jag har bänk som desinficeras inför varje klient. Jag behandlar med handskar om det önskas. Bokning endast via telefon 0762 – 00 70 41. Coaching och Mindfulness sker via Skype, Messenger eller FaceTime.

Stärk din hälsa och välbefinnande!  

Förhöjd stressnivå försvagar kroppens immunförsvar. I dessa tider är det viktigt att ha stressnivån under kontroll och nervsystemet i balans. Djup återhämtning är gynnsamt för hälsan.

Du kan stärka dig på många vis, genom  att förändra tankar, känslor och kropp. Souly You kan stödja dig i din förändring emot starkare hälsa och välbefinnande genom samtal, övningar, Mindfulness samt kraniosakralterapi. Bli den person som behövs för att leva livet så som du vill! 

Så, behöver du en förändring? Gör som Pernilla – Ta hjälp av Souly You!

”Nu ett år senare med facit i hand kan jag bara beklaga mig över att jag inte träffade Christina tidigare”

Souly You hjälper dig var du än är i processen där du känner att livet skaver. Souly You har verktygen och erfarenheten som hjälper dig att må och fungera bättre utifrån vad du önskar och vill, utifrån dina förutsättningar

Kontakta Souly You

Telefon: 0762 – 00 70 41
Mail: christina@soulyyou.com
Adress: Roskildevägen 5, 211 47 Malmö

Så här möter Souly You dig

  • Personligt möte hos Souly You eller annan överenskommen plats
  • Telefon
  • Messenger
  • Skype

Alla formerna är lika verkningsfulla!