!-- Facebook Pixel Code -->
Då kan denna blogg vara till nytta för dig! Min avsikt är att dela med mig av aktuell forskning och information om hur vi fungerar, ge dig verktyg och förslag om hur man kan använda dem i sitt liv. Detta kommer att ge dig bättre förutsättningar att forma ditt liv så att du kan må och fungera bättre med kraft, energi och glädje. Min vision med Souly You är att alla lära ut verktyg och ge behandlingar som hjälper människor när de känner att det är dags att må och fungera bättre. Allt började så klart med mig själv och ett genuint intresse av att hitta sätt att må och fungera bättre. Alla mina utbildningar och hela yrkeslivet har handlat om att hjälpa människor att förändra sig själva och sina liv. Jag jobbar nu med metoder och verktyg som har varit till hjälp för mig själv. Ett första tips: När du känner dig stressad nästa gång, ta tre djupa andetag. Detta lugnar snabbt ner den sympatiska delen av det autonoma nervsystemet sänker dess aktivering av ”kamp och flykt” signaler. Tre djupa andetag är enkelt och kan upprepas flera gånger om dagen. Andningen glöms ofta bort men har en kraftfull påverkan på alla våra system. Andningen finns alltid för dig och du kan ta kontakt med den när du vill för att förankra dig i nuet. Vi har kraftfulla resurser och makten inom oss att må och fungera bättre!