!-- Facebook Pixel Code -->

Sånt nonsens är inte möjligt! Det är en tulipanaros kanske du tänker? Jag tyckte själv detta var knepigt och utmanande i början innan jag förstod mer om hur vi fungerar och slutade döma mig själv för de tankar och känslor jag hade. När jag studerade, mental träning för professor Lars -Eric Uneståhl och långt senare studerade Mindfulness för leg läkare Ola Schenström, lärde jag mig på allt djupare plan och det blev också min upplevda sanning. Precis som fysisk träning kan vi träna både tankar och känslor och övertygelser för att stärka och forma vårt sinne, våra känslor och bestämma var vi lägger vårt fokus, hur vi tolkar det som händer och sätta fälleben på oss själva mer sällan. Visst är det otroligt hoppingivande när man kommer över de första kränkta känslorna? Reflektera, så öppet du kan, över dessa frågor en stund lite då och då, kanske till nästa vecka?

  • Vad tänker jag? Jag tänker som jag tänker
  • Vilka känslor har jag runt dessa tankar? Jag känner som jag känner,
  • Var känner jag dessa känslor i kroppen?
  • Hur känns dessa känslor i kroppen?

Observera vilka känslor och tankar du får när du funderar på dessa frågor, tillåt alla sorters tankar och känslor, bara konstatera att dom är där, fäst inte mer uppmärksamhet på dem, analysera inte, döm inte dig själv, låt tankarna komma och gå.

Rogivande hav